Bluerail

Wij kennen rails

Laat u adviseren

De managed hosting specialist

Ontstaan vanuit de behoefte voor een stabiel hosting platform.

Wie zijn wij

Bluerail is een Nederlandse aanbieder van webhosting op de Nederlandse en Belgische markt. Onze specialisatie is de hosting van Ruby on Rails applicaties door middel van virtual hosting, virtual private servers en dedicated servers. Naast Ruby on Rails hosten wij ook .NET applicaties.

Bluerail is ontstaan vanuit LICO Innovations, een softwarebedrijf dat sinds 2005 sterk leunt op Ruby on Rails. Op dat moment waren er op de Nederlandse markt nog geen hosting aanbieders die zich richtten op Ruby on Rails. Toen Bluerail in 2006 startte was het niet alleen een van de eerste partijen die Ruby on Rails hosting aanbood, maar de enige die volledige ondersteuning kon bieden dankzij de ervaring en affiniteit met dit platform. Inmiddels bied Bluerail hosting aan voor diverse talen en raamwerken, waaronder .NET.

De mensen achter Bluerail zijn zelf actieve ontwikkelaars, waardoor zij tot in detailniveau kunnen meedenken met hun klanten en de best passende hosting oplossing kunnen aanbieden. Het Bluerail platform draait op eigen hardware in Nederlandse datacenters en biedt mogelijkheden voor Virtual (shared) hosting en Virtual Private Servers, maar voor veeleisende applicaties kunnen dedicated servers in worden gezet.

Bluerail is een handelsnaam van LICO Innovations , en is sinds 2000 actief is op de hostingmarkt.

Wat vinden wij belangrijk

Bluerail levert alleen managed hosting in het hogere segment. Dit betekent dat wij alle hosting zaken regelen voor onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat wij voor u de maximale prestatie halen en u zich niet bezig hoeft te houden met uw hosting benodigdheden.

Wij zijn bewust kleiner gebleven dan sommige andere hosting partijen. Bij ons gaat het ook niet om de grote aantallen. Wij willen maximale support leveren aan onze klanten en dit kost tijd en een investering, aan onze kant, per klant.

Ook vinden wij direct contact met de klant belangrijk. Dit betekent dat wij ook niet werken met eerste lijns support. U krijg een persoon aan de lijn die u kent en die u direct kan helpen met uw probleem. Maak ook eens een afspraak en bezoek ons op Geldropseweg 8a in Mierlo. Dan kunt u kennis maken met de personen die u helpen; Arno, Rene, Tom of Danny.

Waarom de voorkeur voor Ruby on Rails?

Wij ontwikkelen zelf in Ruby on Rails en weten daarom precies wat een Ruby on Rails applicatie nodig heeft van een hosting platform. Zo kunnen wij u optimale ondersteuning bieden. Ruby on Rails is voor ons nog steeds het platform dat wij als eerste keuze inzetten. Software ontwikkeling is duur en vergankelijk. Door Ruby on Rails in te zetten kunnen wij met een minimale investering maximale output realiseren voor de klant. Ook is het een volwassen en stabiel framework wat ervoor zorgt dat we op een verantwoorde manier features kunnen uitrollen. Naast Ruby on Rails ontwikkelen wij ook in .NET. Wij zijn ook ISO/IEC 27001 gecertificeerd voor software ontwikkeling.

Bluerail maakt gebruik van

Gebruik onze kennis en laat u adviseren

Wij richten uw VPS samen met u in aan de hand van uw specifieke wensen.

Advies
Automatische updates ontvangen van Bluerail?